Στο Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας ο ποδηλατόδρομος στο Μονολίθι

Ερώτηση προς τον Δήμαρχο Πρέβεζας, Νίκο Γεωργάκο, κατέθεσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανάπτυξη Τώρα», Γιώργος Νίτσας, επισημαίνοντας την ανάγκη για άμεσες παρεμβάσεις και ολοκληρωμένο σχεδιασμό στην παραλία του Μονολιθίου ενόψει της θερινής περιόδου.

Η ερώτηση, που θα συζητηθεί στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 28 Μαΐου, εστιάζει σε θέματα καθαριότητας, υποδομών, προσβασιμότητας, ασφάλειας, περιβαλλοντικής προστασίας και τουριστικής προβολής. Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στην ανάγκη αποκατάστασης ζημιών που προκλήθηκαν από τις παρεμβάσεις της Περιφέρειας για την κατασκευή ποδηλατοδρόμου.

Ο κ. Νίτσας ζητά ενημέρωση και για τις υπόλοιπες παραλίες του Δήμου, τονίζοντας τη σημασία της έγκαιρης προετοιμασίας για την ενίσχυση της τουριστικής ταυτότητας και της τοπικής οικονομίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος