Στο αγαπημένο του Νησί η τελευταία κατοικία του Κάρολου Παπούλια

Το Νησί της Λίμνης Παμβώτιδας των Ιωαννίνων θα έχει ως τελευταία του κατοικία ο Ηπειρώτης Πρόεδρος, Κάρολος Παπούλιας.

Άλλωστε τον τόπο αυτό διάλεξε και ο ίδιος για να έχει το οικογενειακό του σπίτι από το 1974 και μετά, το σπίτι της οικογένειας της μητέρας του.

“Για όλους τους Έλληνες ήταν ο Υπουργός Εξωτερικών και αργότερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Για μας, τους Νησιώτες ήταν πάντα ο Κάρολος. Ήταν ο φίλος και συγχωριανός μας“, τονίζουν σε μηνυμά τους ο Πρόεδρος της Κοινότητας Νήσου Άρης Λιούμπος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Νήσου Νίκος Σιορόκας με αφορμή τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, και συμπληρώνουν:

“Η μνήμη του θα είναι πάντα εδώ. Στα σοκάκια που περπάτησε, στην πλατεία που συναντούσε τους φίλους του, στην αυλή του σπιτιού του, την γεμάτη από λουλούδια. Η μνήμη του θα συντροφεύει όσους τον ζήσαμε, τους φίλους και τους αγαπημένους του στο Νησί”.

Την Τετάρτη στη μία το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στο Παγκράτι, θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία. Ακολούθως θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ήπειρο, την οποία αγάπησε και τίμησε όλα τα χρόνια της πολιτικής του διαδρομής.

Λόγω των υγειονομικών μέτρων, η ταφή του Κάρολου Παπούλια θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021, στο Νησί των Ιωαννίνων.

Η οικογένεια εξέφρασε την επιθυμία τυχόν δωρεές να κατατεθούν στην Κιβωτό του Κόσμου και στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών “Πόρτα Ανοιχτή”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος