Συνελήφθη στο Ράγιο Θεσπρωτίας, ένας 48χρονος ημεδαπός για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Σε έρευνα που έγινε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 48χρονος, βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, κάτω από το χώρο της καμπίνας των επιβατών, εκατόν δεκατρία 113 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 115 κιλών και 962 γραμμαρίων.
Την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
Από την αρχή του έτους, οι ποσότητες ναρκωτικών που έχουν κατασχεθεί από την αστυνομία στη Θεσπρωτία, ξεπερνούν τους δύο τόνους, κατατάσσοντας την Αστυνομική Διεύθυνση στις πρωταθλήτριες στο «έτος κατά των ναρκωτικών».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος