Η θέρμανση των νοικοκυριών πολλές φορές προκαλεί αναστάτωση, καθώς από την καύση των ξύλων προκαλούνται πυρκαγιές σε σπίτια, εντός και του αστικού περιβάλλοντος.
Όπως ανέφερε ο συντονιστής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας Υποστράτηγος Δημήτρης Κοντογιάννης, ο αριθμός των πυρκαγιών αυξάνεται τα τελευταία χρόνια και φέτος αναμένεται να είναι ακόμη μεγαλύτερος. Για το λόγο αυτό κάλεσε τους ιδιοκτήτες κατοικιών με τζάκια να προβούν στον έγκαιρο καθαρισμό τους. Ταυτόχρονα, συνιστά μεγάλη προσοχή και από όσους χρησιμοποιούν θερμαντικά σώματα για θέρμανση, από τα οποία επίσης έχουν προκληθεί πυρκαγιές.
Σχετική ενημέρωση θα γίνει από τη διοίκηση του Τεχνικού Επιμελητηρίου, ενώ ο δήμαρχος Ζαγορίου θα ενημερώσει τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα πυρκαγιών στα τζάκια.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος