Πρέβεζα: Aντιδράσεις σωματείων για τον θάνατο σε τροχαίο 22χρονου διανομέα

Ο θάνατος 22χρονου διανομέα σε τροχαίο δυστύχημα προκαλεί αντιδράσεις στην Πρέβεζα. Ο νεαρός, οδηγώντας μηχανάκι με παραγγελία, τη Δευτέρα το μεσημέρι, στο 1ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Ακτίου – Αγίου Νικολάου, μετά τα διόδια του Ακτίου, συγκρούστηκε πλαγιωμετωπικά με Ι.Χ αυτοκίνητο που οδηγούσε 59χρονος, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Πρέβεζας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Πρέβεζας εκφράζει τα συλλυπητήριά του στους οικείους του θύματος και κάνει λόγο για “αποδυνάμωση των ελεγκτικών μηχανισμών”, ενώ επαναφέρει το αίτημα για ελέγχους και ορισμό τεχνικού ασφαλείας στο Νομό. Ταυτόχρονα ζητάει την άμεση διερεύνηση του περιστατικού.

Η Επιτροπή Αγώνα Διανομέων Πρέβεζας, σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για “εργατικό δυστύχημα” και εκφράζει βαθιά θλίψη για τον χαμό του νεαρού. Καταγγέλλει επίσης «έλλειψη μέτρων προστασίας και ελέγχων από τις αρμόδιες υπηρεσίες» και καλεί τους εργαζόμενους διανομείς να οργανωθούν και να διεκδικήσουν καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Και άλλα σωματεία έχουν εκδώσει ανακοινώσεις κατακρίνοντας τις συνθήκες εργασίας των διανομέων και την έλλειψη μέτρων προστασίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος