Περιφέρεια Ηπείρου: «Σύννομες» οι αποφάσεις παρά την παραπομπή στο Πειθαρχικό

«Σύννομες», χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Ηπείρου, τις αποφάσεις ανάθεσης υπηρεσιών σε εξωτερικό νομικό σύμβουλο, παρά την παραπομπή του Περιφερειάρχη και μελών της Οικονομικής Επιτροπής στο πειθαρχικό από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας.

Η Περιφέρεια κάνει λόγο για ομόφωνες αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής και σημειώνει πως αφ’ ενός η ίδια διαδικασία εξωτερικής ανάθεσης ακολουθείται σχεδόν από το σύνολο των Περιφερειών της χώρας χωρίς να έχει τεθεί αντίστοιχο ζήτημα από κανέναν άλλο Συντονιστή της οικείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης και αφ’ ετέρου πως ο τρόπος λήψης των ομόφωνων αποφάσεων παραμένει ίδιος για πάνω από μια δεκαετία, παρά το γεγονός ότι τα πρόσωπα στην Οικονομική Επιτροπή εναλλάσσονται και προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, αποδεικνύοντας πως είναι αδύνατο να έχουν συναποφασίσει όλοι αυτοί διαχρονικά να παρανομούν.

Στον αντίποδα πεπεισμένος για την ενοχή του κ. Καχριμάνη εμφανίστηκε ο επικεφαλής των “Οριζόντων Ηπείρου”, Σπύρος Ριζόπουλος. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο κ. Ριζόπουλος σημείωσε πως «για μένα ο κ. Καχριμάνης είναι ήδη ένοχος, άσχετα με την εξέλιξη της παραπομπής του στο πειθαρχικό συμβούλιο».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος