Περιφέρεια: Έγιναν… αντιπλημμυρικά έργα

Αναγκαίες χαρακτήρισε τις παρεμβάσεις στον ποταμό Λούρο ο περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλεξ. Καχριμάνης, υπογραμμίζοντας πως έγιναν μετά από αιτήματα των κατοίκων, επειδή υπήρχαν πλημμυρικά φαινόμενα.

Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι η Δασική Υπηρεσία έκανε άψογο καθαρισμό των πεσμένων πλατάνων προκειμένου να αποτραπεί η επανάληψη πλημμυρικών φαινομένων και η πρόκληση ζημιών σε ιδιοκτησίες.

Αναφερόμενος στην επιθεώρηση των Ελεγκτών Περιβάλλοντος ισχυρίστηκε ότι δεν έχει καμιά αρμοδιότητα και πρόσθεσε ότι δεν ειδοποιήθηκε η Περιφέρεια Ηπείρου. Τέλος, ισχυρίστηκε ότι οι εργασίες καθαρισμού δεν σχετίζονται με το ζήτημα των νεκρών ψαριών και κατέληξε πως «το πρόβλημα οφείλεται στη μείωση του νερού εξαιτίας της παρατεταμένης ανομβρίας και είναι πρόβλημα που εντοπίζεται σε πολλά ποτάμια της χώρας, ενώ έχει εμφανιστεί και στο παρελθόν στην ίδια περιοχή στον ποταμό Λούρο».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος