Ομολόγησε τη δολοφονία του συντρόφου της 55χρονη στα Γιάννενα

Ομολόγησε την πράξη της η 55χρονη που το απόγευμα της Παρασκευής τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι το σύντροφό της στα Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων.

Αρχικά είχε φανεί για αιφνίδιος θάνατος από φυσικά αίτια, όμως κατά την ιατροδικαστική εξέταση αποδείχθηκε ότι ήταν έγκλημα, καθώς ο 55χρονος έφερε μικρό τραύμα από μαχαίρι κοντά στην καρδιά.

Οι γείτονες είπαν στην αστυνομία ότι το ζευγάρι καβγάδιζε  συχνά κι έτσι η αστυνομία ξεκίνησε άμεσα την έρευνα και διαπίστωσε ότι δράστης είναι η  σύντροφος του θύματος.  Η γυναίκα προσήχθη και στη συνέχεια συνελήφθη, καθώς ομολόγησε την πράξη της και παρέδωσε στην αστυνομία το μαχαίρι με το οποίο σκότωσε τον άτυχο άνδρα.

Η 55χρονη κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο.

Ομολόγησε τη δολοφονία του συντρόφου της 55χρονη στα ΓιάννεναΗ ανακοίνωση της αστυνομίας

“Συνελήφθη στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων ημεδαπή, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα, την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων και την ιατροδικαστική εξέταση ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή της κατηγορούμενης στην υπόθεση.

Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο διερεύνησης των συνθηκών θανάτου ημεδαπού, ο οποίος χθες το απόγευμα διακομίστηκε με ασθενοφόρο και χωρίς τις αισθήσεις του, από το σπίτι του στα Ιωάννινα σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων, όπου στη συνέχεια κατέληξε, προέκυψε ότι η κατηγορούμενη, με την οποία συζούσε, τον είχε τραυματίσει νωρίτερα θανάσιμα με μαχαίρι.

Κατόπιν αυτών, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή της σήμερα το απόγευμα, ενώ η συλληφθείσα τους παρέδωσε το μαχαίρι που είχε χρησιμοποιήσει, το οποίο κατασχέθηκε.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος