Οικογενειακή τραγωδία στο Μέτσοβο: 91χρονη ζούσε τρεις ημέρες με τη νεκρή κόρη της

Μια οικογενειακή τραγωδία αποκάλυψε η επέμβαση της Αστυνομίας, την Κυριακή το βράδυ, σε σπίτι στο Μέτσοβο, όπου μια γυναίκα 61 ετών βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι όπου διέμενε με την 91χρονη κατάκοιτη μητέρα της.

Από τις πρώτες εκτιμήσεις φαίνεται πως η 61χρονη, ήταν νεκρή 3 ημέρες, αλλά η κατάκοιτη και ανήμπορη μητέρα της δεν κατόρθωσε να ενημερώσει κανέναν.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε τη Δευτέρα ο θάνατος της άτυχης γυναίκας αποδίδεται σε ατύχημα και μάλιστα σε πνιγμό με το φαγητό της. Από την προανάκριση που διενεργεί το ΑΤ Μετσόβου, δεν προκύπτει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, καθώς στο σπίτι δεν υπήρχαν σημεία διάρρηξης.

Ο γιός της άτυχης 61χρονης που ζει στο εξωτερικό, αδυνατώντας να επικοινωνήσει για δύο ημέρες με τη μητέρα του, επικοινώνησε αρχικά με γείτονες και στη συνέχεια εκείνοι με την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι, βρέθηκαν μπροστά στην τραγωδία. Η 61χρονη, κείτονταν νεκρή, ενώ δίπλα της βρίσκονταν η 91χρονη μητέρα της διατηρώντας τις αισθήσεις, αλλά αδυνατώντας λόγω της κατάστασης της υγείας της να βοηθήσει ή να καλέσει σε βοήθεια.

Η 91χρονη μητέρα της, η οποία αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα υγείας, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος