Ο Φιλόδημος στο Δημοτικό Συμβούλιο

Εκτενής συζήτηση για το πρόγραμμα «Φιλόδημος» μετά την ανακοίνωση του Υπουργού Εσωτερικών ότι δεν θα συνεχιστεί, έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων, μετά από ερωτήματα που τέθηκαν από δημοτικούς συμβούλους όλων σχεδόν των παρατάξεων της αντιπολίτευσης.
Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιώργος Αρλέτος σημείωσε ότι με βάση την σημερινή κατάσταση δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που προκαλεί ανησυχία για την εξέλιξη των έργων.
Έτσι το έργο αγροτικής οδοποιίας με προϋπολογισμό 1,1 εκατομμύρια ευρώ έχει πάρει έγκριση δημοπράτησης και η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά. Επίσης προχωρούν τα δημοπρατημένα έργα χωρίς να διαφαίνεται κανένα πρόβλημα.

Τα έργα του Φιλόδημου ΙΙ έχουν εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και ο Δήμος προχωρά στην υποβολή προτάσεων για ένταξη σύμφωνα με τον σχεδιασμό του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος