Ν. Χαρδαλιάς από Ιωάννινα: Η χώρα μας αποτελεί δύναμη ειρήνης και σταθερότητας στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο

Στα Γιάννινα βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, για να συμμετέχει ως ομιλητής στην εκδήλωση της Ελληνικής Ένωσης για  την Ατλαντική και Ευρωπαϊκή Συνεργασία που πραγματοποιείται στον Πολιτιστικό χώρο Δημήτριος Χατζής (Παλαιά Σφαγεία), με θέμα “Παρέχοντας ασφάλεια σε μια ανασφαλή εποχή. Η θέση της Ελλάδας σε ένα μεταβαλλόμενο διεθνές περιβάλλον”.

Στο ίδιο συνέδριο ως ομιλητές συμμετέχουν επίσης ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Κ. Πιερρακάκης και ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς σε δηλώσεις του τόνισε ότι η χώρα μας αποτελεί δύναμη ειρήνης και σταθερότητας στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο αλλά παράλληλα παραμένει σε πλήρη ετοιμότητα.

«Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Η χώρα μας θωρακίζεται, οι Ένοπλες δυνάμεις παραμένουν σε ετοιμότητα, η αμυντική μας διπλωματία παραμένει επιθετική με την έννοια των συμμαχιών και των συνεργασιών. Η Ελλάδα παραμένει δύναμη ειρήνης και σταθερότητα για όλη τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο… Συνεχίζουμε την προσπάθεια, δουλεύουμε νυχθημερόν και προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε ότι χρειάζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις και για να παραμένουν σε πολύ μεγάλο βαθμό ετοιμότητας. Εμείς συνιστούμε ψυχραιμία σε όλους. Εμείς πιστεύουμε ότι με ειρήνη και σταθερότητα μπορούν να υπάρξουν λύσεις σε όλα. Από κει και πέρα για οτιδήποτε άλλο παραμένουν σε πλήρη ετοιμότητα» ανέφερε ο Υφυπουργός.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιώμος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος