Ν. Ανδρουλάκης από τα Ιωάννινα: «απόρριψη της αλαζονείας του Κυριάκου Μητσοτάκη από τον ελληνικό λαό».

Δριμεία επίθεση κατά της Κυβέρνησης εξαπέλυσε από τα Ιωάννινα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά τη διάρκεια της ανοιχτής εκδήλωσης για την ολοκλήρωση του “οδοιπορικού για την παιδεία” στην Ήπειρο.

Στην ομιλία του, επικεντρώθηκε στην αποδόμηση του κυβερνητικού έργου, στα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών και στους στόχους του κόμματός του, καλώντας τους πολίτες σε ψήφο εμπιστοσύνης στο ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές.

Έκανε λόγο «απόρριψη της αλαζονείας του Κυριάκου Μητσοτάκη από τον ελληνικό λαό». Τέλος, επικεντρώθηκε σε ζητήματα όπως η ακρίβεια, η διαχείριση των καιρικών φαινομένων, η αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης και τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος