Με βροχές και καταπτώσεις ξεκίνησε η κακοκαιρία στα Γιάννενα

Τα πρώτα προβλήματα της κακοκαιρίας ξεκίνησαν ήδη στα ορεινά των Ιωαννίνων, με τις καταπτώσεις από χθες το πρωί να κάνουν την εμφάνισή τους και να συνεχίζονται μέχρι και αργά το βράδυ.

Σε Μέτσοβο, Ζαγόρι, Κόνιτσα και Τζουμέρκα οι κατολισθήσεις παραμένουν, με τις αρμόδιες αρχές να είναι σε επιφυλακή και τα μηχανήματα να καθαρίζουν τους δρόμους.

Οχτώ συνολικά οχήματα καθάριζαν τους δρόμους προκειμένου να μην διακοπεί η συγκοινωνία, ενώ τις επόμενες ώρες η Πολιτική Προστασία εκτιμά ότι οι καιρικές συνθήκες θα είναι ακόμη πιο έντονες.

Στα ορεινά, αναμένεται σήμερα να χιονίσει, ενώ η οι αρμόδιες αρχές έχουν τεθεί ήδη σε ετοιμότητα προκειμένου να αποφευχθούν τα προβλήματα στο οδικό επαρχιακό δίκτυο.

«Όλοι οι φορείς είναι σε επιφυλακή καθώς το ενδεχόμενο των χιονοπτώσεων μπορεί να επηρεάσει πολλές περιοχές, κυρίως στα ορεινά», ανέφερε στην ΕΡΤ Ιωαννίνων ο Προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας στην Ήπειρο Δημήτρης Μαυρογιώργος.

Επίσης, στις περιοχές με μικρό υψόμετρο θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες, με τη θερμοκρασία πάντως να κινείται σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος