Με «Γυναίκα, Ισότητα, Ελευθερία» το ξεκίνημα δράσεων του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων

Οι στόχοι του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Ιωαννίνων, οι αξίες της συνδημιουργίας, η εξωστρέφεια, η καινοτομία και η ποιοτική αναβάθμιση, βρέθηκαν στο επίκεντρο της κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν χτες η πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Χριστίνα Κωτσαντή και ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής Χάρης Πεχλιβανίδης.

Σύμφωνα με τα όσα επισημάνθηκαν, το στοίχημα των συνεργασιών και της αξιοποίησης του καλλιτεχνικού δυναμικού της πόλης, κερδήθηκε με την μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα του Θεάτρου για σειρά εκδηλώσεων τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο, με επίκεντρο τη γυναίκα.

Για καινοτόμους σχεδιασμούς ώστε τα Ιωάννινα και το Δημοτικό Θέατρο να καταστούν σημεία πολιτιστικής αναφοράς, έκανε λόγο η πρόεδρός του. «Θέτουμε νέους ορίζοντες παράλληλους με τις προκλήσεις των καιρών προκειμένου να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος από την πανδημία», ανέφερε ο καλλιτεχνικός διευθυντής. Το ξεκίνημα των δράσεων που φέρουν τον τίτλο «Γυναίκα, Ισότητα, Ελευθερία», γίνεται σήμερα και θα διαρκέσουν έως την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος