Με επιτυχία ολοκληρώθηκε εκπαιδευτικό πρόγραμμα οδικής ασφάλειας για μαθητές στα Ιωάννινα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα οδικής ασφάλειας, που διοργανώθηκε από το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων στο κλειστό γυμναστήριο του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων, με στόχο την ενημέρωση μαθητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Κατά τις 5 ημέρες που διήρκησε η δράση (22-24 & 27-28/4/2026) πέρασαν από τις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου περίπου 500 μαθητές, από 15 διαφορετικά γυμνάσια και λύκεια των Ιωαννίνων.

Στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας ήταν η απόκτηση από τους μαθητές πολύτιμων γνώσεων για την ασφαλή τους κυκλοφορία, αλλά και η εκμάθηση κανόνων που οφείλουν να ακολουθούν ως πεζοί, επιβάτες ή οδηγοί οχημάτων που μπορούν να οδηγούν στην ηλικία τους (ποδήλατα, μοτοποδήλατα, ηλεκτρικά πατίνια κτλ).

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πλαίσιο πρωτοβουλιών των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου για την ενημέρωση του κοινού και ιδιαίτερα των νέων, για μείζονα κοινωνικά ζητήματα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος