Σε ισχύ τίθενται προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε περιοχές των Ιωαννίνων και της Πρέβεζας, ενόψει της διεξαγωγής του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας, με στόχο την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα και την ομαλή κυκλοφορία οχημάτων και πεζών.
Στα Ιωάννινα, από το βράδυ της Τρίτης 5 Μαΐου έως και την ολοκλήρωση του αγώνα την Τετάρτη 6 Μαΐου, θα ισχύσουν απαγορεύσεις στάθμευσης και σταδιακές διακοπές κυκλοφορίας σε κεντρικές οδούς, μεταξύ των οποίων η Διονυσίου Φιλοσόφου, η πλατεία Μαβίλη και βασικοί οδικοί άξονες που οδηγούν προς την έξοδο της πόλης και την εθνική οδό Ιωαννίνων – Άρτας.
Αντίστοιχα, στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, την Τετάρτη 6 Μαΐου 2026 θα εφαρμοστούν διακοπές κυκλοφορίας σε τμήματα της εθνικής οδού Ιωαννίνων – Άρτας, σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα από τις 11:00 έως τις 14:10, καθώς και περιορισμοί για βαρέα οχήματα σε συγκεκριμένα σημεία, με την κυκλοφορία να εκτρέπεται μέσω παρακαμπτήριων διαδρομών.
Οι ρυθμίσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες, ενώ εξαιρούνται οχήματα έκτακτης ανάγκης και οχήματα των διοργανωτών. Οι αρχές καλούν τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων για την αποφυγή ταλαιπωρίας.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος