Κάμψη κρουσμάτων covid στην Ήπειρο

Κάμψη- μετά από αρκετές μέρες “εκρήξεων”- στον αριθμό των κρουσμάτων κορονοϊού στην Ήπειρο. Την Παρασκευή το απόγευμα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε συνολικά 42 μολύνσεις με τη συντριπτική πλειονότητα αυτών στα Γιάννενα. Συγκεκριμένα διαγνώστηκαν 36 κρούσματα στα Γιάννενα, 4 στη Θεσπρωτία και 2 στην Πρέβεζα.


Η αναζωπύρωση της πανδημίας, που διαπιστώθηκε το τελευταίο διάστημα αντανακλάται και σε σχολεία της Περιφέρειας και ήδη οι αρμόδιοι μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων, προχώρησαν σε αναστολές λειτουργίας τμημάτων. Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Παιδείας τέθηκαν σε αναστολή τα παρακάτω τμήματα.

Στα Γιάννενα: Τμήματα του 6ου Δημοτικού, του 1ου Πειραματικού, του 8ου γενικού Λυκείου και του ιδιωτικού νηπιαγωγείου Γ. Γιαννακοπούλου. Επίσης σε αναστολή τέθηκαν 2 τάξεις του Δημοτικού Γραικοχωρίου και μια τάξη του Γυμνασίου Ηγουμενίτσας.
Ακόμη, με ανακοίνωσή του ο ΠΑΣ Γιάννινα ενημερώνει πως ακόμη 2 ποδοσφαιριστές και συνολικά 9 έχουν διαγνωστεί με κορονοϊό.
Με ανακοίνωσή της η Ένωση Γονέων Ιωαννίνων κάνει λόγο για χορήγηση εκατοντάδων προβληματικών τεστ, που εμφάνιζαν λανθασμένα θετικά αποτελέσματα επιτείνοντας την ανησυχία και το φόβο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος