Και η Ήπειρος πενθεί τη Φώφη Γεννηματά

Συγκίνηση και θλίψη εκφράζουν με τα μηνύματά τους πολιτικοί, αυτοδιοικητικοί, κόμματα, παρατάξεις και φορείς της Ηπείρου, για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

«Η Φώφη Γεννηματά άφησε το στίγμα της στην πολιτική σκηνή της χώρας. Άφησε το στίγμα της στην κοινωνία με την δύναμη και την γενναιότητα που επέδειξε μέχρι το τέλος», αναφέρει στο μήνυμά του ο Δήμος Ιωαννιτών.

Για «εκτίμηση και σεβασμό στη δυναμική και έντιμη προσωπικότητα της Φώφης Γεννηματά», κάνει λόγο ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Ι. Λώλος, ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης τήρησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της, κατά τη χθεσινή του -πρώτη δια ζώσης- συνεδρίαση.

Στην ακύρωση της προγραμματισμένης για χθες εκδήλωσης με ομιλήτρια τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Ιωαννίνων, σε ένδειξη πένθους για τη Φώφη Γεννηματά, ενώ την προγραμματισμένη συνεδρίασή του ανέβαλε και το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων.

Την Πέμπτη θα γίνουν οι εκδηλώσεις στο Μνημείο του Μαχητή στο Καλπάκι που ήταν προγραμματισμένες για την Τετάρτη. Μετά την κήρυξη του εθνικού πένθους, ο Δήμος έκανε γνωστό ότι η επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση στεφάνων θα γίνει την Πέμπτη στις έξι το απόγευμα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος