Ήπειρος: Ακυρώθηκε και πάλι ο διαγωνισμός για τους ΣΜΑ

Ακυρώθηκε για δεύτερη φορά ο διαγωνισμός για τη λειτουργία των Σταθμών Μεταφόρτωσης στην Ήπειρο, με αποτέλεσμα να παραμένει στον αέρα η ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων στην Ήπειρο.

Είχε προηγηθεί η διαμαρτυρία του Αστικού ΚΤΕΛ επί των όρων της προκήρυξης το οποίο θεωρούσε, ότι οι απαιτούμενες προϋποθέσεις των υποψηφίων ήταν αντικειμενικά υπερβολικές ή δυσεύρετες στην πλειοψηφία των οικονομικών φορέων, ακόμη και με συμπράξεις αυτών.

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας εξετάζοντας αυτεπάγγελτα το σχετικό διαγωνισμό, την διαμαρτυρία – υπόμνημα του Αστικού ΚΤΕΛ και μετά από διευκρινίσεις που ζητήθηκαν από τον ΦΟΣΔΑ, ακυρώνει στο σύνολό του το διαγωνισμό.

“Συνακόλουθα ενόψει των αρχών της ίσης μεταχείρισης των διαγωνιζόμενων και της διαφάνειας των διαδικασιών σύναψης δημοσίων συμβάσεων, σε περίπτωση ακύρωσης μέρους των απαιτούμενων προτύπων διασφάλισης ποιότητας και μέρους των προδιαγραφών και απαιτήσεων του τρόπου εκτέλεσης της προκηρυσσόμενης υπηρεσίας της θα πρέπει να ακυρωθεί στο σύνολό της η διακήρυξη» αναφέρεται στην απόφαση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος