Ήπειρος: Άφαντος 85χρονος στα Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων – Ένας 81χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στη θάλασσα

Άφαντος παραμένει ο 85χρονος από τα Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων που το μεσημέρι της Παρασκευής εξαφανίστηκε χωρίς να αφήσει ίχνη. Οι έρευνες παρά τη μεγάλη κινητοποίηση παραμένουν άκαρπες. Να σημειωθεί ότι ο εξαφανισθείς δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, από την θαλάσσια περιοχή της Καστροσυκιάς Πρέβεζας, 81χρονος ημεδαπός. Ο ηλικιωμένος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Πρέβεζας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Συλλήψεις για διακίνηση μεταναστών και κλοπή

Στη σύλληψη πέντε 5 αλλοδαπών καθώς και του αλλοδαπού διακινητή τους, προέβησαν, χθες στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας. Ο 60χρονος οδηγός μετέφερε στην καρότσα του φορτηγού του τους αλλοδαπούς οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό.

Στην Άρτα η Αστυνομία συνέλαβε επ’ αυτοφώρω 2 αλλοδαπούς που μόλις είχαν διαρρήξει κατοικία σε περιοχή του νομού. Επιπλέον ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή τους σε διάρρηξη αυτοκινήτου την προηγούμενη ημέρα. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και νομοθεσία περί αλλοδαπών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος