Ανοιχτές συνελεύσεις, εκδηλώσεις, περιοδείες στους χώρους δουλειάς και στις γειτονιές της πόλης περιλαμβάνονται στις πρωτοβουλίες που βρίσκονται σε εξέλιξη από το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων, για τον απεργιακό εορτασμό της Πρωτομαγιάς που μετατέθηκε για την Πέμπτη 6 Μαΐου.
Συνδικάτα, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο, ενημερώνουν τους εργαζόμενους για τα «αντεργατικά», όπως τα χαρακτηρίζει «τερατουργήματα» της κυβέρνησης, “που επιβάλλει τη δεκάωρη δουλειά χωρίς πρόσθετη αμοιβή, την ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης, τη νέα επίθεση στο απεργιακό δικαίωμα, την γενίκευση και μονιμοποίηση της τηλεργασίας”.
Το Σάββατο, 1η Μαΐου, στις 10 το πρωί, το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων και τα Σωματεία θα καταθέσουν στεφάνι στο μνημείο αγνώστου στρατιώτη, στο Ρολόι της πόλης. Στεφάνι στο ίδιο σημείο, την ίδια ημέρα και ώρα, θα καταθέσουν αντιπροσωπείες του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος