Η αυλαία έπεσε στην παραλίμνια περιοχή των Ιωαννίνων. Νυχθημερόν η κίνηση ήταν συνεχής και οι εντυπώσεις οι καλύτερες για ντόπιους και επισκέπτες. Ήταν αναντίρρητα ένα θετικό γεγονός που κινητοποίησε συνολικά την κοινωνία.
Τα Πλάσματα I l άφησαν μια σημαντική παρακαταθήκη, με την Τέχνη να βρίσκεται παντού και συνάμα τις δράσεις της τοπικής κοινωνίας που ήρθαν στο προσκήνιο. Για πρώτη φορά ο Τρουφοκύκλος “συστήθηκε” στην πόλη και το πανελλήνιο. Πριν ένα χρόνο απέκτησε το πρώτο διοικητικό συμβούλιο και με την ευκαιρία των Πλασμάτων ανέδειξε ένα σημαντικό προϊόν, την τρούφα.
“Είναι μια προσπάθεια πολλών ετών, με βασικό σκοπό την αξία της τρούφας, που μπορεί να βοηθήσει στην τοπική ανάπτυξη“, δήλωσε στην ΕΡΤ Ιωαννίνων ο πρόεδρος Βασίλης Μυλωνάς. ” Ο Τρουφοκύκλος θα ωφελήσει τις ορεινές περιοχές και ενδιαφέρεται για την προστασία του περιβάλλοντος και τον πολιτισμό, στοιχεία απαραίτητα για μια ισόρροπη ανάπτυξη, στην ευρύτερη περιοχή”, ανέφερε ο κ. Μυλωνάς. Και μετά “μπήκε” στο… χορό και το μανιτάρι, με την τρούφα, για πρώτη φορά, να τη γεύονται πολλοί επισκέπτες της παραλίμνιας περιοχής.
Πλάσματα και Τρουφοκύκλος έφεραν τη γαστρονομία, σε συνδυασμό με το ποπ κορν. Λάδι τρούφας, τριμμένη τρούφα και υπέροχη γεύση, για όσους πρόλαβαν να απολαύσουν τη εξαιρετικό άρωμα και τη μοναδική γεύση. Η Κατερίνα Νόλα, αντιπρόεδρος του συλλόγου, ανέλαβε ρόλο σεφ και εξέπληξε όσους τις τρεις τελευταίες ώρες, πέρασαν από το χώρο της παραλίμνιας περιοχής αφήνοντας τη μοναδική γεύση της τρούφας σε κάθε ουρανίσκο.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος