Ιωάννινα: Σύλληψη 4 ατόμων για οργανωμένες κλοπές

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν χθες βραδύ από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, οι οποίοι κατηγορούνται ότι είχαν οργανωθεί με σκοπό τη διάπραξη κλοπών.

Συγκεκριμένα, χθες βραδύ με ΙΧ φορτηγό έφτασαν στο εργοτάξιο τεχνικής εταιρείας στην περιοχή Κρύα Ιωάννινων και αφαίρεσαν μεταλλικά αντικείμενα αξίας 2.200 ευρώ. Άμεσα ενημερώθηκε το κέντρο επιχειρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωάννινων και στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της Ασφάλειας ,της ΟΠΚΕ και της ομάδα ΔΙΑΣ και κατάφεραν να εγκλωβίσουν τους δράστες σε αγροτικό δρόμο και να τους συλλάβουν .

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι την 12-3-2023 οι συλληφθέντες είχαν αφαιρέσει από τον ίδιο χώρο ποσότητα πετρελαίου και εργαλεία, συνολικής αξίας 400 ευρώ, ενώ την 19-03-2023, αποπειράθηκαν εκ νέου να αφαιρέσουν αντικείμενα, τράπηκαν όμως σε φυγή λόγω ενεργοποίησης του συναγερμού. Το παραπάνω όχημα, που χρησιμοποίησαν οι κατηγορούμενοι κατασχέθηκε, ενώ με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιώμος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος