Ιωάννινα: Μικροί και μεγάλοι, ασπίδα προστασίας της φύσης

Το 1ο ΚΔΑΠ μεΑ του Δήμου Ιωαννιτών σε συνεργασία με την Δ΄ Τάξη του 5ου  Δημοτικού σχολείου Ιωαννίνων, στα πλαίσια της δράσης του Let’s do it Greece, την Δευτέρα 15/4/2024 το απόγευμα προέβησαν στον καθαρισμό του πάρκου στο Άλσος στα Ιωάννινα. Στη δράση συμμετείχαν τα παιδιά και το προσωπικό του 1ου ΚΔΑΠ μεΑ του Δήμου Ιωαννιτών καθώς και πολλοί μικροί εθελοντές του 5ου  Δημοτικού σχολείου Ιωαννίνων.

Στην δράση παρευρέθησαν, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Προστασίας Προσχολικής Ηλικίας, Ισότητας, Αντιμετώπισης Διακρίσεων & Έμφυλης Βίας κα. Σοφία Μαρκούλα, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Έργων Συντήρησης, Πρασίνου, Παιδικών Χαρών & Αδέσποτων Ζώων κ. Πέτρος Παλάσχας και η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Ιωαννιτών κα. Σοφία Τζιοβάρα.

Μικροί και μεγάλοι, ένωσαν τις δυνάμεις τους και έγιναν η μεγάλη ασπίδα προστασίας της φύσης, ενωμένοι για ένα κοινό σκοπό, φροντίζοντας το σπίτι μας , τη φύση.  Το let’s  do it Greece αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης στην Ελλάδα, «ένα κάλεσμα για δράση, ένα μήνυμα ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε τα δάση μας πιο καθαρά, πιο ασφαλή και να προστατεύσουμε το περιβάλλον. Συμμετοχή σημαίνει δράση. Σημαίνει να συμβάλλεις, να σηκώνεις μανίκια, να κάνεις τη διαφορά».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος