Ιωάννινα: Δώρο ζωής χάρισε με το θάνατό της μια 40χρονη γυναίκα

Δώρο ζωής χάρισε με το θανατό της μια 40χρονη γυναίκα που νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα των Ιωαννίνων.

Σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, πραγματοποιήθηκε την Μ. Τρίτη, η δωρεά της καρδιάς σε λήπτη στην Ελλάδα, στο ΩΝΑΣΕΙΟ Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, από την άτυχη 40χρονη που ήταν εγκεφαλικά νεκρή.

Ιωάννινα: Δώρο ζωής χάρισε με το θάνατό της μια 40χρονη γυναίκα“Η ιδέα της δωρεάς οργάνων μετά το τέλος της ζωής αποτελεί την ύψιστη μορφή εθελοντικής προσφοράς, ανθρωπισμού, πολιτισμού και αλτρουισμού καθώς και την βασική προϋπόθεση για την πραγματοποίηση του ιατρικού θαύματος της μεταμόσχευσης”, σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Νοσοκομείο, ευχαριστώντας ταυτόχρονα τους συγγενείς της 40χρονης “για το ανθρώπινο μεγαλείο τους, καθώς την ώρα της μεγαλύτερης οδύνης για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου αποφάσισαν να γεφυρώσουν τη ζωή με τον θάνατο”.

Τέλος, η Διοίκηση του Γ.Ν.Ι. «Γ.ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ», ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει το προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και του Αναισθησιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου, καθώς και όλο το προσωπικό των ομάδων μεταμόσχευσης που συνέβαλλε στην επιτυχή έκβαση της συγκεκριμένης δωρεάς οργάνων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος