Ιωάννινα: Διακοπή κυκλοφορίας μεταξύ ανισόπεδων κόμβων Αυγού και Εγνατίας

Ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, στο τμήμα μεταξύ ανισόπεδου κόμβου Αβγού και του αντίστοιχου της Εγνατίας επί της Ιόνιας οδού, ανακοινώνει για αύριο από 8 το πρωί έως 8 το βράδυ, η Νέα Οδός.
Ταυτόχρονα, όπως διευκρινίζεται, θα υπάρξει αποκλεισμός των κλάδων εισόδου του ανισόπεδου κόμβου Αβγού προς Ιωάννινα και του ανισόπεδου κόμβου Εγνατίας προς Αντίρριο. Στο διάστημα διακοπής της κυκλοφορίας στα συγκεκριμένα σημεία, όσοι οδηγοί κινούνται επί της Ιόνιας Οδού με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εξέρχονται στον ανισόπεδο κόμβο Αβγού και θα συνεχίζουν το ταξίδι τους μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού. Όσοι οδηγοί κινούνται επί της Εγνατίας και επιθυμούν να εισέλθουν στην Ιόνια Οδό με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα εξέρχονται της Εγνατίας στον ανισόπεδο κόμβο Ιωαννίνων και κινούμενοι με κατεύθυνση προς Άρτα θα εισέρχονται στην Ιόνια Οδό μέσω ανισόπεδου κόμβο Αβγού.
Όσοι οδηγοί αναχωρούν από την πόλη των Ιωαννίνων και επιθυμούν να εισέλθουν στην Ιόνια οδό με κατεύθυνση το Αντίρριο, θα προσεγγίζουν τον κόμβο του Αβγού μέσω της Παλαιάς Εθνικής οδού, με κατεύθυνση προς Άρτα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος