Στρατοδικείο Iωαννίνων: Αποδοκιμασίες για τον 28χρονο που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικο

Υπό τις αποδοκιμασίες δεκάδων συγκεντρωμένων και παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης προσήλθε το πρωί της Δευτέρας στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων ο 28χρονος ποδοσφαιριστής από το Αγρίνιο, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση σε βάρος τετράχρονου αγοριού.

Ο κατηγορούμενος παραμένει προφυλακισμένος στις φυλακές Γρεβενών. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το καλοκαίρι του 2021, δηλαδή την περίοδο που υπηρετούσε τη θητεία του επισκέπτονταν το σπίτι και με την ανοχή της μητέρας του, ασελγούσε στο αγοράκι.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Βασίλης Σιώμος, όταν έφτασε ο κατηγορούμενος στο Στρατοδικείο τον αποδοκίμασαν εξοργισμένοι συγγενείς του 4χρονου αγοριού. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο εισαγγελέας στην αγόρευσή του ήταν καταπέλτης και ζήτησε την ενοχή του 28χρονου, ενώ και οι γονείς του παιδιού ζήτησαν την παραδειγματική τιμωρία του.

Η υπόθεση είχε τρομοκρατήσει το 2021 την κοινωνία του Αγρινίου, καθώς το διάστημα αυτό είχε ανατεθεί στην μητέρα του κατηγορουμένου η φύλαξη του 4χρονου αγοριού. Η ίδια φέρεται να έδωσε πρόσβαση του κατηγορουμένου στο παιδί και όπως αποκαλύφθηκε από κάμερες ασφαλείας φέρεται να έχει ασελγήσει κατ’ εξακολούθηση στο ανήλικο παιδί.

Η μητέρα του κατηγορουμένου αναμένεται να δικαστεί τους επόμενους μήνες με την κατηγορία έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Η απόφαση αναμένεται νωρίς το μεσημέρι.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος