Ιωάννινα: Αίτημα για επαναλειτουργία και του συνοριακού σταθμού Μέρτζιανης

Μετά τις πληροφορίες που αναφέρουν την επαναλειτουργία του Συνοριακού Σταθμού Μαυροματίου και την πλήρη λειτουργία του Συνοριακού Σταθμού Κρυσταλοπηγής, την άμεση επαναλειτουργία του συνοριακού σταθμού Μέρτζιανης, ζητάνε με κοινό τους αίτημα το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων, η Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων  Ιωαννίνων και  η 7η  Ένωση Τελωνειακών υπαλλήλων Ηπείρου-Κέρκυρας-Λευκάδας.

Οι τρεις συνδικαλιστικές οργανώσεις ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλ. Καχριμάνη, τον Δήμαρχο Κόνιτσας Ν. Εξάρχου, τους βουλευτές του Νομού Ιωαννίνων, Μ. Κεφάλα, Στ. Καλογιάννη και το πολιτικό γραφείο στα Ιωάννινα του Προέδρου της Βουλής Κ. Τασούλα για τις δυσμενείς επιπτώσεις από την συνεχιζόμενη αναστολή λειτουργίας του Συνοριακού Σταθμού Μέρτζιανης και ζήτησαν την συνδρομή τους για το άνοιγμα του Συνοριακού Σταθμού “γεγονός που θα επιφέρει τη διευκόλυνση του εισαγωγικού και εξαγωγικού εμπορίου καθώς και την αποσυμφόρηση των άλλων συνοριακών σταθμών”, όπως σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους.

Τονίζουν επίσης ότι “είναι αναγκαία η ενεργοποίηση όλων των φορέων και των θεσμικών παραγόντων για την άμεση και χωρίς καθυστέρηση επαναλειτουργία του Συνοριακού Σταθμού Μέρτζιανης, τουλάχιστον για την έξοδο επιβατών και εμπορευμάτων που δεν απαιτείται κανένα υγειονομικό πρωτόκολλο”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος