Ηγουμενίτσα: Κινητοποίηση του λιμενικού για ασθενή επιβάτη κρουαζιερόπλοιου

Μετά από άμεση κινητοποίηση της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας, αποβιβάστηκε επιβάτης από κρουαζιερόπλοιο που έπλεε ανοιχτά του λιμένα και έχρηζε άμεσης ιατρικής βοήθειας.

Ηγουμενίτσα: Κινητοποίηση του λιμενικού για ασθενή επιβάτη κρουαζιερόπλοιουΣυγκεκριμένα στις 22:10 ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ότι 84χρονος αλλοδαπός επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου ”MEIN SCHIFF 5” σημαίας Μάλτας, το οποίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή νότιου στενού της Κέρκυρας, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Το κρουαζιερόπλοιο, κατόπιν οδηγιών, προσέγγισε τη θαλάσσια περιοχή έξω από τον δίαυλο του λιμένα Ηγουμενίτσας, όπου άμεσα μετέβη περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, παρέλαβε τον ασθενή και τον μετέφερε στον λιμένα εσωτερικού Ηγουμενίτσας.

Ακολούθως, ο ασθενής παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και αρχικά διεκομίσθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Ηγουμενίτσας, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Φιλιατών, για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις, όπου και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος