Tην προσεχή Δευτέρα στις 10:00 το πρωί θα συνεδριάσει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας, το Δημοτικό Συμβούλιο Παίδων, που αποτελεί την ολοκλήρωση του προγράμματος Μαθητής- Ενεργός Πολίτης, για τη φετινή χρονιά.
Το Πρόγραμμα που διενεργήθηκε παράλληλα σε 10 διαφορετικά Τμήματα, από 5 διαφορετικά Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Ηγουμενίτσας, αφορούσε σε παιδιά της Πέμπτης και Έκτης Τάξης Δημοτικού, υπό την Εποπτεία του Κέντρου Πρόληψης «ΑΡΙΑΔΝΗ»
με τη Συνεργασία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και το Δήμο Ηγουμενίτσας.
Στο Δημοτικό Συμβούλιο Παίδων οι μικροί μαθητές – εκπρόσωποι, με παρούσα τη Δημοτική Αρχή, σε μια προσομοίωση κανονικού Δημοτικού Συμβουλίου, θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τη δουλειά ολόκληρης της χρονιάς, το πώς ονειρεύονται την Πόλη και το Σχολείο τους αλλά και τα αιτήματά τους.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος