Εξήντα έξι νέα κρούσματα κορονοϊού έδωσε το απόγευμα της Πέμπτης ο ΕΟΔΥ στην Ήπειρο. Η συντριπτική πλειονότητα αυτών και συγκεκριμένα 55 διαγνώστηκαν στα Γιάννενα. Επίσης από 4 σε Θεσπρωτία και Πρέβεζα και 3 στην Άρτα.
Η αναζωπύρωση της πανδημίας ανησυχεί τους αρμόδιους που καθημερινά απευθύνουν εκκλήσεις για αύξηση των εμβολιασμών, πύκνωση των ελέγχων στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας.
Ο δήμαρχος Ιωαννιτών, Μωυσής Ελισάφ, ενημερώνοντας το Δημοτικό Συμβούλιο είπε ότι πλέον ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων στα Γιάννενα ξεπερνά τα 350, αλλά ευτυχώς ο αριθμός των νοσηλευόμενων αν και σημειώνει μικρή αύξηση ακόμη είναι μικρός. Συγκεκριμένα αυτό το διάστημα στις μονάδες λοιμωδών νοσηλεύονται 8 ασθενείς.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος