Επείγουσα σύσκεψη για το Master Plan του λιμένα Ηγουμενίτσας

Επείγουσα πρόσκληση απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας, Θωμάς Πιτούλης, ενόψει της επικείμενης διαβούλευσης για το «Master Plan» του λιμένα Ηγουμενίτσας, καθώς και για τα καταφύγια Συβότων, Πλαταριάς και Σαγιάδας. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2025, στις 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Θεσπρωτίας στην Ηγουμενίτσα.

Στη συζήτηση έχουν κληθεί να συμμετάσχουν όλοι οι θεσμικοί φορείς της περιοχής – μεταξύ αυτών ο βουλευτής Θεσπρωτίας, οι δήμοι Ηγουμενίτσας και Φιλιατών, οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων, οι επαγγελματικοί σύλλογοι και οι περιφερειακοί σύμβουλοι.

Σκοπός της συνάντησης είναι η ενημέρωση, η ανταλλαγή απόψεων και η κατάθεση προτάσεων για το μέλλον του λιμανιού και των παράκτιων υποδομών, με δεδομένη τη μεγάλη σημασία των σχεδίων αυτών για την αναπτυξιακή πορεία της Θεσπρωτίας και της Ηπείρου συνολικά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος