Στις 720 χιλ τόνους ανήλθε, το διάστημα Ιανουαρίου -Νοεμβρίου του 2017, η παραγωγή ελληνικού αιγοπρόβειου γάλακτος καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες παρασκευής προϊόντων Π.Ο.Π . Σύμφωνα με στοιχεία του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, στο διάστημα αυτό η παραγόμενη ποσότητα φέτας ξεπέρασε τις 110 χιλ τόνους απορροφώντας το 78% του πρόβειου και το 42% του γίδινου γάλακτος.
Επίσης παρασκευάστηκαν άλλοι 11,5 χιλ τόνοι λοιπών τυριών ΠΟΠ. Με βάση δηλώσεις παραγωγών οι τιμές διαμορφώθηκαν λίγο ψηλότερα σε σχέση με πέρυσι και για το πρόβειο γάλα προσέγγισαν το 1 ευρώ ανά κιλό.
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος