-Περίπου 170 κιλά χασίς κατάσχεσε η Αστυνομία σε δύο επιχειρήσεις σε Θεσπρωτία και Άρτα. Συγκεκριμένα στο Μαυρινέρι Θεσπρωτίας Αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας και του τμήματος συνοριοφυλάκων Φιλιατών συνέλαβαν 30χρονο αλλοδαπό ο οποίος μετέφερε στο αυτοκίνητό του πάνω από 116 κιλά χασίς. Στη δεύτερη επιχείρηση στην Καμπή Άρτας η Αστυνομία συνέλαβε ζευγάρι νεαρών αλλοδαπών οι οποίοι μετέφεραν 46 κιλά χασίς στο αυτοκίνητό που επέβαιναν.
-Στα Γιάννενα η Αστυνομία συνέλαβε έναν 27χρονο ο οποίος επιχείρησε να επιβιβαστεί σε αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα επιδεικνύοντας κλεμμένη ταυτότητα που εκδόθηκε από τις βελγικές αρχές.
-Η Αστυνομία Ιωαννίνων συνέλαβε έναν 35χρονο ο οποίος με πρόσχημα την επιδιόρθωση της σύνδεσης ηλεκτρικού ρεύματος προσέγγισε ηλικιωμένη και κατόρθωσε να εισέλθει στο σπίτι της αφαιρώντας κοσμήματα και τιμαλφή.
-Στο Δελβινάκι Ιωαννίνων η Αστυνομία συνέλαβε 35χρονη, η οποία στο αυτοκίνητο που οδηγούσε μετέφερε 4 αλλοδαπούς οι οποίοι δεν είχαν τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος