Δριμεία κριτική ΣΥΡΙΖΑ Άρτας στον Γιώργο Στύλιο για το στρατόπεδο Βερσή

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Άρτας εξαπέλυσε δριμεία κριτική στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Στύλιο με αφορμή την πρότασή του για μετατροπή του πρώην στρατοπέδου Βερσή σε Κέντρο Εθελοντικής Στράτευσης Γυναικών.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει την πρόταση «επικοινωνιακό πυροτέχνημα» και κατηγορεί τον βουλευτή ότι αναζητά προσωπική προβολή αντί για ουσιαστικές λύσεις.

Παράλληλα, επικρίνει τη Δημοτική Αρχή ότι κινείται χωρίς σχέδιο και όραμα, ενώ τονίζει την ανάγκη ολοκληρωμένου σχεδιασμού για την αξιοποίηση του χώρου, με διαβούλευση, μελέτες και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

«Η Άρτα αξίζει πολιτικούς που θα σχεδιάζουν με όραμα και θα υλοποιούν με συνέπεια, όχι πολιτικούς που εξαντλούνται στον επικοινωνισμό», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος