Datathon για την ανάλυση τιμών στο ελαιόλαδο από την Επιτροπή Ανταγωνισμού και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Στις 17 και 18 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα διαγωνισμός Datathon με θέμα την ανάλυση δεδομένων στην αγορά έξτρα παρθένου ελαιόλαδου, που συνδιοργανώνεται από την Επιτροπή Ανταγωνισμού και το Εργαστήριο Εφαρμογών Πληροφορικής και Υπολογιστικών Οικονομικών του Τμήματος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Στο επίκεντρο τίθενται η εξάρτηση των τιμών παραγωγού σε Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία και Ελλάδα και η μετάδοση τιμών στον καταναλωτή.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες, με τις συμμετοχές να γίνονται δεκτές κατά σειρά προτεραιότητας.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 19 Ιουνίου και θα απονεμηθεί πρώτο βραβείο ύψους 1.000 ευρώ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος