Όπως έκανε γνωστό η Περιφέρεια Ηπείρου, τις τελευταίες ημέρες γίνονται νέες απόπειρες εξαπάτησης πολιτών από άγνωστα άτομα, υποκρινόμενα ότι εκπροσωπούν το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Ηπείρου.
Οι δράστες αποκτούν προσωπικά δεδομένα από την πλατφόρμα “Διαύγεια” και επικοινωνούν τηλεφωνικά με δικαιούχους πληρωμών, παριστάνοντας ότι είναι υπάλληλοι του Ταμείου, προκειμένου να προσπαθήσουν να αποσπάσουν τραπεζικούς κωδικούς ή να τους κατευθύνουν προς ψεύτικους συνδέσμους τραπεζών για πληρωμή υποτίθεται οφειλών.
Η Περιφέρεια Ηπείρου επαναλαμβάνει ότι κανένας υπάλληλός της, ούτε του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης, δεν θα ζητήσει ποτέ τέτοια προσωπικά στοιχεία από πολίτες. Όσοι δέχονται τέτοιες κλήσεις καλούνται να επικοινωνήσουν αμέσως με τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος