Από τα 63 δείγματα που εξέτασε το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων, τα 62 ήταν αρνητικά και μόνο ένα θετικό από Κέρκυρα

Αμετάβλητη σε μεγάλο βαθμό παρέμενε μέχρι την Τετάρτη η εικόνα ως προς την πορεία υγείας των νοσούντων από κορωνοϊο όπως και τα νέα ύποπτα κρούσματα στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων, σύμφωνα με τα στοιχεία της Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Ηπείρου.
Μοναδική διαφοροποίηση αποτελεί το νέο θετικό δείγμα που στάλθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας. Τα 62 νέα δείγματα από τα νοσοκομεία της Ηπείρου που εξετάστηκαν έως την Τετάρτη, ήταν αρνητικά.

Το περιστατικό που βρέθηκε θετικό, ύστερα από την εκτίμηση της επιστημονικής επιτροπής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, παραμένει σε καραντίνα στην οικία του στην Κέρκυρα και βρίσκεται υπό παρακολούθηση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος