Ανδρέας Νικολακόπουλος: Στα σχέδια η ανέγερση νέων φυλακών στα Ιωάννινα

Εντός των σχεδίων της Κυβέρνησης είναι η ανέγερση νέων φυλακών στα Ιωάννινα, όπως δήλωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέας Νικολακόπουλος.

Ο κ. Νικολακόπουλος, σε δηλώσεις του από τα Ιωάννινα, σημείωσε πως στο πλαίσιο της σωφρονιστικής πολιτικής που έχει χαράξει η κυβέρνηση είναι και η ανέγερση τεσσάρων νέων σωφρονιστικών καταστημάτων με κορυφαίο το σχέδιο της μετεγκατάστασης των φυλακών Κορυδαλλού το οποίο τρέχει με γοργούς ρυθμούς.

Ανάμεσα σε αυτά είναι και το νέο σωφρονιστικό κατάστημα των Ιωαννίνων για το οποίο έχει παραχωρηθεί έκταση από τον Δήμο Ιωαννιτών στην περιοχή της Κόντσικας, χωρίς όμως να έχουν προχωρήσει άλλες ενέργειες.

“Το έργο αυτό είναι στο σχεδιασμό μας, επιλύουμε ότι προβλήματα προκύπτουν, είναι μέσα στους στόχους μας και θα το υλοποιήσουμε” ανέφερε στις δηλώσεις του, ο Υφυπουργός.

Κατά την παραμονή του στα Ιωάννινα ο κ. Νικολακόπουλος, επισκέφθηκε τις υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπέιρου, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το σωφρονιστικό κατάστημα Σταυρακίου, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, την Περιφέρεια Ηπείρου και την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ενώ συναντήθηκε και με αντιπροσωπεία των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων της Ηπείρου, οι οποίοι το πρωί προχώρησαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά την άφιξη του Υπουργού στο Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος