Άμεση εφαρμογή του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας, ζητά η Παράταξη «Κοινό των Ηπειρωτών»

Η παράταξη «Κοινό των Ηπειρωτών», με ανακοίνωσή της, ζητά την άμεση έναρξη του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας, πρώην ΤΕΒΑ, που στοχεύει στην υποστήριξη των οικονομικά αδύναμων πολιτών της Περιφέρειας Ηπείρου.

Όπως σημειώνει η παράταξη, παρά την έγκριση της σχετικής πρότασης από την Περιφερειακή Επιτροπή, τον Ιανουάριο του 2024, οι διαδικασίες για την προκήρυξη διαγωνισμού προμήθειας τροφίμων και βασικών αγαθών δεν έχουν προχωρήσει από την Περιφέρεια Ηπείρου.

Η παράταξη τονίζει την επείγουσα ανάγκη εφαρμογής του προγράμματος, ειδικά σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης και ακρίβειας, και καλεί την Περιφερειακή Αρχή να επιταχύνει τις απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίησή του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος