Παράταση της προθεσμίας εγγραφής των ακινήτων στο κτηματολόγιο ζητούν εκπρόσωποι φορέων της Ηπείρου με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Καχριμάνη. Η προθεσμία για τους Νομούς Άρτας, Ιωαννίνων και Πρέβεζας λήγει στις 10 Ιουνίου και ο Περιφερειάρχης επικαλείται προβλήματα που έχουν προκύψει λόγω της προεκλογικής περιόδου καθώς στο διάστημα αυτό δεν λειτουργούσαν τα Δικαστήρια και τα Υποθηκοφυλακεία.
Παράταση ζητά επίσης και ο πρόεδρος ΤΕΕ Άρτας καθώς σύμφωνα με εκτιμήσεις η υποβολή δηλώσεων σε Άρτα, Πρέβεζα και Λευκάδα μόλις ξεπερνά το 31% ενώ ακόμη χαμηλότερο είναι το ποσοστό στα Γιάννενα.
Πρόσφατα εξάλλου, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαν καταθέσει τροπολογία με την οποία δινόταν η δυνατότητα στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας να χορηγεί παράταση επιπλέον 6 μηνών στην υποβολή δήλωσης ακινήτων στο Κτηματολόγιο.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος