Στη Θεσπρωτία ο Υφυπουργός Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης

Στη Θεσπρωτία περιοδεύει σήμερα (Παρασκευή 24 Μαΐου), ο Υφυπουργός Οικονομικών  Χάρης Θεοχάρης, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα και τον Διοικητή της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού Ταμείου Ανάκαμψης Ορέστη Καβαλάκη. Η επίσκεψη περιλαμβάνει μια σειρά από συναντήσεις και επισκέψεις σε φορείς και επιχειρήσεις της περιοχής.

Η περιοδεία ξεκίνησε με την επίσκεψη στην υπηρεσία ΑΑΔΕ (ΝΑΡΚ Control) στην Ηγουμενίτσα, όπου ο κ. Θεοχάρης ενημερώθηκε για τη λειτουργία της υπηρεσίας και τις προσπάθειες που καταβάλλονται για τον έλεγχο και την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου.

Στη συνέχεια, ο Υφυπουργός επισκέφθηκε το Τελωνείο Ηγουμενίτσας, όπου είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τη λειτουργία του τελωνείου και να συζητήσει με τους υπαλλήλους για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Ο κ. Θεοχάρης επισκέφθηκε τη ΔΟΥ Ηγουμενίτσας, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με το προσωπικό και ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δράσεις και τις ανάγκες της υπηρεσίας.

Στη Θεσπρωτία ο Υφυπουργός Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης

Ακολούθησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας, κ. Παναγιώτη Νταή, στο Δημαρχείο Ηγουμενίτσας. Οι δύο άνδρες συζήτησαν θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση και την ανάπτυξη της περιοχής, με ιδιαίτερη έμφαση στα οικονομικά ζητήματα και τα έργα υποδομής.

Στη Θεσπρωτία ο Υφυπουργός Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης

Ο Υφυπουργός συναντήθηκε και με τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας, κ. Θωμά Πιττούλη, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας. Κατά τη συνάντηση, τέθηκαν επί τάπητος τα προβλήματα και οι προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής, ενώ ο κ. Θεοχάρης τόνισε τη δέσμευση της κυβέρνησης για την ενίσχυση της περιφέρειας.

Στη Θεσπρωτία ο Υφυπουργός Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης

Ο κ. Θεοχάρης μετέβη και στο Δήμο Σουλίου, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Σουλίου, κ. Αθανάσιο Ντάνη. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις προτεραιότητες και τα προβλήματα του Δήμου, ενώ συζητήθηκαν και τα σχέδια για μελλοντικά έργα υποδομής.

Στη Θεσπρωτία ο Υφυπουργός Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης

Η επίσκεψη του Υφυπουργού στη Θεσπρωτία θα ολοκληρωθεί το απόγευμα με επίσκεψη στο εργοστάσιο Φαρμακευτικής Κάνναβης στο Καρβουνάρι και περιοδεία στο Γαρδίκι Σουλίου και στον Αχέροντα στην περιοχή της Γλυκής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος