Ηγουμενίτσα: Σε εξέλιξη προσπάθειες εξαπάτησης πολιτών στη Θεσπρωτία

Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στις αστυνομικές αρχές από πολίτες, επιτήδειοι στη Θεσπρωτία προσπαθούν να εξαπατήσουν πολίτες χρησιμοποιώντας το γνωστό πρόσχημα ότι απαιτούνται χρήματα για χειρουργική επέμβαση συγγενών τους, συνήθως του παιδιού τους, έπειτα από δήθεν τροχαίο ατύχημα. Οι δράστες επικαλούνται επείγουσες καταστάσεις για να αποσπάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Υπενθυμίζεται ότι προχθές συνελήφθη επ’ αυτοφώρω σε χωριό της Θεσπρωτίας 51χρονος Βούλγαρος, ο οποίος μόλις είχε παραλάβει χρήματα και κοσμήματα από 80χρονη, με το πρόσχημα του τροχαίου ατυχήματος.

Σε ανάρτησή της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου επισημαίνει:

Μην τους πιστεύετε! Ενημερώστε οικείους σας, και ιδιαίτερα τα ηλικιωμένα άτομα, για αυτόν τον τρόπο δράσης των απατεώνων. Σε περίπτωση που δεχτείτε παρόμοιες κλήσεις, ειδοποιήστε αμέσως τις αστυνομικές αρχές καλώντας το 100, ακόμα και αν πρόκειται για απόπειρα εξαπάτησης”.

Ηγουμενίτσα: Σε εξέλιξη προσπάθειες εξαπάτησης πολιτών στη Θεσπρωτία

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος