Ειδήσεις από την ΕΡΤ Πάτρας

Σύντομη ενημέρωση από την Πάτρα

Υπερψηφίστηκε το “Σχέδιο Σύμβασης Οικονομικής Ενίσχυσης για τη Συμφωνία Χρηματοδότησης”

Με ψήφους 222 υπέρ, 64 κατά, 11 παρών, επί συνόλου 297, υπερψηφίστηκε το “Σχέδιο Σύμβασης Οικονομικής Ενίσχυσης για τη Συμφωνία Χρηματοδότησης”.

Συνεχίστηκαν οι έλεγχοι σε τουριστικές περιοχές

Συνεχίστηκαν οι έλεγχοι των υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών σε τουριστικές και άλλες περιοχές και μάλιστα με αυξημένο ρυθμό και ένταση. Στο διάστημα αυτό 1.813 ελεγκτές έλεγξαν 5.968 επιχειρήσεις με το ποσοστό παραβατικότητας να φθάνει το 20,01%.

“Πατριωτικό θέμα η επιστροφή των χρημάτων στις τράπεζες”

Πατριωτικό θέμα χαρακτηρίζει την ανάγκη άμεσης επιστροφής των χρημάτων στις τράπεζες η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών, αρμόδια για Ευρωπαϊκά Θέματα, Σία Αναγνωστοπούλου.

Καταγγελία για την ανεξέλεγκτη σφαγή ζώων στην κάτω Αχαΐα

Το γεγονός της ανεξέλεγκτης σφαγής ζώων, μέσα σε αυλές σπιτιών στην Κάτω Αχαΐα, κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα της Κάτω Αχαΐας, ο αντιδήμαρχος Θανάσης Ραυτακόπουλος.

Δωρεάν φροντιστήρια σε μαθητές οικονομικά αδύναμων οικογενειών

ΑΠΌ τη Δευτέρα 17 Αυγούστου και μέχρι 31 Αυγούστου υποβάλονται οι αιτήσεις για το «Πρόγραμμα Δωρεάν Φροντιστήρια για παιδιά οικονομικά αδύναμων οικογενειών». Το πρόγραμμα αφορά μαθήματα Ξένων Γλωσσών .

Μία ηλικιωμένη, από την Πάτρα έχασε τη ζωή της το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώ βρισκόταν στην Πλαζ.

Επίθεση ανηλίκων Ρομά σε ηλικιωμένη

Την επίθεση δύο ανηλίκων Ρομά δέχθηκε μία ηλικιωμένη γυναίκα που περπατούσε στην περιοχή των Προσφυγικών Πάτρας, τα δύο παιδιά έσπρωξαν την γυναίκα και της άρπαξαν από το λαιμό τη χρυσή αλυσίδα που φορούσε.

Σύνδεση του πενταετούς Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με το αντίστοιχο του Δήμου Δυτικής Αχαΐας

Η σύνδεση του πενταετούς Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με το αντίστοιχο του Δήμου Δυτικής Αχαΐας τέθηκε στη συνάντηση που είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Γιώργος Αγγελόπουλος με τον Δήμαρχο Χρήστο Νικολάου.

Για μαζικές κινητοποιήσεις προειδοποιεί ο Αγροτικός Σύλλογος Δυτικής Αχαΐας

Ξεκινούμε πρώτα διάλογο με το Υπουργείο Γεωργίας και αν δεν εισακουστούμε, θα προχωρήσουμε σε μαζικές κινητοποιήσεις», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Αγροτικού Σύλλόγου Δυτ. Αχαΐας.

Ποδηλατικοί αγώνες ορεινής Ναυπάκτου

Για πέμπτη χρονιά διεξάγονται φέτος οι ποδηλατικοί αγώνες Ορεινής Ναυπάκτου. Οι ημέρες διεξαγωγής θα είναι το Σάββατο 22 και η Κυριακή 23 Αυγούστου.

Η Παναχαϊκή σε φιλικό αγώνα με τον Παναιτωλικό

Η Παναχαϊκή μετά το φιλικό με τον Ιωνικό, την ερχόμενη Δευτέρα θα δώσει νέο φιλικό στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Πολιτιστικές εκδηλώσεις

Η “Διέξοδος” συμμετέχει στις πολιτιστικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στο Θέρμο την Κυριακή 16 Αυγούστου. Τα έργα που θα εκθέσει προέρχονται από τις συλλογές της που σχετίζονται με το αλάτι και ειδικότερα από την συλλογή έργων φτιαγμένων από αλάτι της Άσπρης και Μαύρης Αλυκής του Μεσολογγίου.

Με εκδηλώσεις σε περισσότερους από 140 αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία σε όλη την Ελλάδα με ελεύθερη είσοδο, γιορτάζει φέτος, το υπουργείο Πολιτισμού την πανσέληνο, της 29ης Αυγούστου.Μεταξύ αυτών,το κάστρο του Ρίου, το αρχαιολογικο μουσείο και το αρχαίο ωδείο στην Αχαία,το κάστρο της Ναυπάκτου, η αρχαία Πλευρώνα και το θέατρο στη Στράτου στην Αιτ/ναι.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος