Χωρίς θέρμανση το Δικαστικό Μέγαρο Φλώρινας – Αναφορά στη Βουλή

Με στόχο να επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα θέρμανσης στο Δικαστικό Μέγαρο Φλώρινας, η βουλευτής Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πέτη Πέρκα, καταθέτει ως αναφορά προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης την ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας, με την οποία απαιτείται η άμεση επίλυση του προβλήματος.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος είχε κηρύξει αποχή των μελών του από την άσκηση των καθηκόντων τους, την Τετάρτη 22 Μαρτίου, καταγγέλλοντας την “έως σήμερα απαράδεκτη στάση των αρμοδίων φορέων, για την μη διάθεση των αναγκαίων και εγκεκριμένων κονδυλίων, αναζητώντας παράλληλα την απόδοση ευθυνών για την τοιουτοτρόπωςαπαξίωση της διαδικασίας της απονομής Δικαιοσύνης, αναζητώντας παράλληλα την απόδοση ευθυνών για την τοιουτοτρόπως απαξίωση της διαδικασίας της απονομής Δικαιοσύνης“.

Η βουλευτής Φλώρινας, με τη στήριξη δέκα ακόμα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου της κυβέρνησης, φέρνουν το θέμα στη Βουλή, ζητώντας άμεση κινητοποίηση των αρμοδίων για την επίλυση του προβλήματαος, αλλά και για την απόδοση ευθυνών.

“‘Είναι απαράδεκτο στην πόλη με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες της Ελλάδας, που η θέρμανση χρειάζεται μέχρι και τον Μάϊο, να λειτουργεί το Δικαστικό Μέγαρο χωρίς θέρμανση και μάλιστα όταν υπάρχουν εγκεκριμένα κονδύλια”, δήλωσε η κ. Πέρκα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος