Τρίτη σύλληψη για την κλοπή γουναρικών στην Καστοριά

Συνελήφθη και το τρίτο άτομο που αναζητούσε η αστυνομία ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, η οποία είχε διαπράξει στις 20 Οκτωβρίου 2021 διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, από επιχείρηση γουναρικών σε περιοχή της Καστοριάς. Συγκεκριμένα, είχαν αφαιρέσει περισσότερα από 100 γούνινα παλτά, αξίας περίπου μισού εκατομμυρίου ευρώ.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, μετά από έρευνα εντόπισαν τον 45χρονο Έλληνα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας του Πρωτοδικείου Καστοριάς, για συγκρότηση και ένταξη ως μέλος σε επιχειρησιακά δομημένη και με διαρκή εγκληματική δράση οργάνωση, που επεδίωκε την τέλεση διακεκριμένων κλοπών.

Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί στις 26 Οκτωβρίου δύο αλλοδαποί, ενώ είχε εντοπιστεί το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπολοίπων μελών της εγκληματικής οργάνωσης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

Τρίτη σύλληψη για την κλοπή γουναρικών στην ΚαστοριάΟ Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας και Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» Άκης Τσούκας, πραγματοποίησε πριν λίγες μέρες επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς, με αφορμή το γεγονός την εξιχνίαση της υπόθεσης και δήλωσε την ευγνωμοσύνη του κλάδου, για τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησε η Αστυνομία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος