Σύνδεση του φωτοβολταϊκού της Π.Ε. Φλώρινας με το δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία σύνδεσης του φωτοβολταϊκού συστήματος του Διοικητηρίου της Π.Ε. Φλώρινας με το δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ. Πρόκειται για σύστημα φωτοβολταϊκών πάνελ στη στέγη του κτιρίου, συνολικής ισχύος/δυναμικότητας 36kW, από το οποίο η παραγόμενη ενέργεια, θα συμψηφίζεται με την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας για τη λειτουργία των υπηρεσιών, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αναβάθμιση του περιβάλλοντος, καθώς και στη βελτίωση των οικονομικών χαρακτηριστικών της Π.Ε. Φλώρινας.

Η Π.Ε Φλώρινας στην προσπάθεια της να βελτιώσει το ενεργειακό της αποτύπωμα, εναρμονισμένη στο πλαίσιο της πολιτικής της Ε.Ε. για την κλιματική αλλαγή, ενέταξε και υλοποίησε στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας, το έργο της ενεργειακής αναβάθμισής της κτιριακής υποδομής του Διοικητηρίου που στεγάζονται οι υπηρεσίες της, με προϋπολογισμό μελέτης 234.768 ευρώ.

Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία σύνδεσης του φωτοβολταϊκού συστήματος με το δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ, καθώς προηγουμένως είχε υπογραφή η σχετική σύμβαση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος