Συνάντηση Μητροπολίτη Φλώρινας με Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας για την ανακαίνιση της Μητρόπολης

Τo έργο της «Ανακαίνισης, Συντήρησης, Ανακατασκευής και Εξοπλισμού του Διοικητικού Μεγάρου των Γραφείων της Ιεράς Μητρόπολης», συνολικού προϋπολογισμού διακοσίων εξήντα χιλιάδων ευρώ 260.000 (€), μέσω του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος (Ε.Α.Π.) Δυτικής Μακεδονίας 2012-2016, απασχόλησε τη συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας κ. Θεόκλητου.
Ο Σεβασμιότατος τόνισε ότι “η Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας έχει ήδη αποδεχθεί την πρόταση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας αναφορικά με έργα Ανάδειξης των ιερών Ναών της, μέσα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ως αποτέλεσμα της προσπάθειας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την προβολή και την ανάδειξη της ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας στην περιοχή”.
Καταλήγοντας ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην εξαιρετική συνεργασία των στελεχών της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας με τα στελέχη και τους εκπροσώπους της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, ανανεώνοντας για μία ακόμη φορά την αγαθή και επιτυχημένη συνεργασία με τον  κ. Γεώργιο Κασαπίδη, Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος