Στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη για το επίδομα παραμεθορίου οι Ενώσεις Αστυνομικών

Συνάντηση με την επικεφαλής του γραφείου του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου, είχαν εκπρόσωποι των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Καστοριάς, Κέρκυρας και Φλώρινας, με κύριο θέμα την χορήγηση και στο αστυνομικό προσωπικό, του επιδόματος παραμεθόριων και προβληματικών περιοχών.

Σε κοινή ανακοίνωσή τους τα προεδρεία των Ενώσεων αναφέρουν πως το ζήτημα του επιδόματος “η κυρία Αντωνίου κατά το παρελθόν το είχε αναδείξει ως βουλευτής της τότε Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, καταθέτοντας σχετική επερώτηση στη Βουλή, υπερτονίζοντας την καταφανέστατη αδικία που υφίστανται όσοι συνάδελφοί μας υπηρετούν στην Ελληνοαλβανική μεθόριο”.

Οι εκπρόσωποι των αστυνομικών έκαναν λόγο για “απογοήτευση των συναδέλφων οι οποίοι, ειδικά την τελευταία διετία, έχουν επιφορτιστεί σχεδόν τα πάντα, ενώ στον αντίποδα από πλευράς της κυβέρνησης δεν έχει υλοποιηθεί καμία από τις δεσμεύσεις της”.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των αστυνομικών, “η κ. Αντωνίου δεσμεύθηκε ότι στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, θα προωθήσει τα ζητήματα και σε εύλογο χρονικό διάστημα θα υπάρξει σχετική ενημέρωση”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος