Π.Ε. Καστοριάς: Αποκατάσταση ηλεκτροφωτισμού στον κόμβο Μανιάκων

Προσωρινή λύση σε ένα πρόβλημα που ταλαιπωρούσε τους διερχόμενους οδηγούς για πολλά χρόνια, έδωσε η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς με την τοποθέτηση δώδεκα προβολέων LED 100W με φωτοβολταϊκό πάνελ, στον κόμβο Καστοριάς-Μανιάκων.

Π.Ε. Καστοριάς: Αποκατάσταση ηλεκτροφωτισμού στον κόμβο ΜανιάκωνΤο πρόβλημα θα λυθεί οριστικά με την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Συντήρηση ασφαλτοστρώσεων στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο 2020», προϋπολογισμού 700.000 ευρώ, στο πλαίσιο του οποίου προβλέπεται η σήμανση και ο ηλεκτροφωτισμός του κόμβου με
φωτιστικά σώματα τύπου Led.

Το συγκεκριμένο έργο που δημοπρατήθηκε και αναμένεται να ξεκινήσει την άνοιξη, προβλέπει αναλυτικά για την Επαρχιακή Οδό Καστοριάς-Νεστορίου (Ε.Ο. 9)  ότι, στη θέση του «Στρατοπέδου 574» και σε μήκος 380,00 μέτρων θα γίνει ανακατασκευή του ασφαλτοτάπητα με αντιολισθηρή ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας, κατασκευή επενδεδυμένης τριγωνικής τάφρου, κατασκευή τεχνικού εξόδου σε υφιστάμενο τεχνικό ομβρίων, διαγράμμιση του κόμβου με ψυχροπλαστικά υλικά και του υπόλοιπου τμήματος με ανακλαστική βαφή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος